Stomerij

Bij Stomerij de Basiliek in Oosterhout kunt u al 25 jaar terecht om kleding en ander textiel te laten stomen. U bent altijd verzekerd van een uitstekende service voor een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk keurig geperst en gestreken is. In onze stomerij bent u ook op het juiste adres om tapijten en dekbedden te stomen.

Bezoek onze stomerij

U vindt Stomerij de Basiliek aan de Leijsenhoek 31 in het centrum van Oosterhout. Met zowel de auto als de fiets zijn wij eveneens eenvoudig bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Hank, Dongen, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made en Geertruidenberg.

Wasserette

Behalve voor het stomen van kleren kunt u bij Stomerij de Basiliek ook terecht om kleding te laten wassen. Wij beschikken over een moderne wasserette. U krijgt uw kleding heerlijk fris en keurig gestreken terug.

Stomerij voor bedrijven

In onze stomerij en wasserette kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht. Bij Stomerij de Basiliek zijn wij in staat om grote hoeveelheden textiel op regelmatige basis te stomen en wassen. Tot onze vaste klantenkring behoren onder meer diverse horecazaken in de regio Oosterhout. Stomerij de Basiliek verzorgt onder meer de reiniging van handdoeken, theedoeken, schorten, dekbedden en tapijten.

Reparatie van kleding

Stomerij de Basiliek verzorgt eveneens kledingreparatie. Afhankelijk van uw wensen kunnen de ervaren medewerkers in ons naaiatelier uw kleding verstellen en repareren zodat alles er weer als nieuw uitziet.

Verder beschikt Stomerij de Basiliek over een borduuratelier om kleding, servetten, handdoeken en dekbedovertrekken te voorzien van een logo of tekst. Kortom, Stomerij de Basiliek is meer dan alleen een stomerij en wasserette.

Vragen? Bel of kom langs!

Wanneer u als bedrijf of particulier vragen heeft over onze stomerij, wasserette of reparatieservice kunt u altijd even bij ons binnenlopen aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout. Onze vriendelijke en goed geïnformeerde medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Gedurende openingstijden zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0162 426009.

U hoeft overigens geen afspraak te maken wanneer u als particulier kleding, textiel, dekbedden of tapijten bij ons wilt laten stomen. Voor het laten wassen of repareren van kleding is evenmin een afspraak vereist.

Bekijk ook onze andere diensten

Horeca Voor horecazaken in de regio Oosterhout is Stomerij de Basiliek een vertrouwde naam. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen, stomen en herstellen van kleding en ander textiel voor de horeca; waaronder handdoeken en schorten. Stomerij de Basiliek is in staat om op regelmatige basis grote hoeveelheden textiel te wassen of te stomen. Uw stomerij en wasserette in Oosterhout...
Wasserij Voor professioneel kleding reinigen en overige textiel reiniging op maat bent u bij Stomerij de Basiliek in Oosterhout op het juiste adres. In onze wasserij verzorgen wij textiel reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u kiest voor Stomerij de Basiliek, dan kiest u voor een wasserij met meer dan 25 jaar ervaring. Wij garanderen...
Kleding reparatie Stomerij de Basiliek in Oosterhout beschikt over een professioneel naai atelier waar onze ervaren medewerkers uw kleding kunnen herstellen. Ook kleding verstellen en stoppage van kledingstukken behoort tot de mogelijkheden. Stomerij de Basiliek heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kleding reparatie. U kunt altijd rekenen op een snelle service en...
Borduur atelier In het borduur atelier van Stomerij de Basiliek in Oosterhout kunt u terecht om bedrijfskleding, handdoeken, servetten en dekbedovertrekken te voorzien van uw logo of tekst. Onze ervaren medewerkers hebben veel ervaring in het aanbrengen van logo’s en tekst op werkkleding en ander textiel; geen ontwerp is voor ons te ingewikkeld. U bent altijd verzekerd...