Kleding reparatie

Stomerij de Basiliek in Oosterhout beschikt over een professioneel naai atelier waar onze ervaren medewerkers uw kleding kunnen herstellen. Ook kleding verstellen en stoppage van kledingstukken behoort tot de mogelijkheden. Stomerij de Basiliek heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kleding reparatie. U kunt altijd rekenen op een snelle service en een scherpe prijs.

Uw adres voor kleding herstel

Ons naai atelier is gevestigd aan de Leijsenhoek 31 in het centrum van Oosterhout. Een bezoek aan Stomerij de Basiliek kunt u eenvoudig combineren met andere boodschappen.

Vanuit diverse plaatsen in de omgeving van Oosterhout is onze winkel eveneens goed bereikbaar; zowel met de fiets, de auto, als met het openbaar vervoer. Vanuit onder meer Hank, Dongen, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk staat u zo bij ons voor de deur.

 

Borduur atelier

Wilt u uw bedrijfskleding voorzien van een logo? Of dekbedovertrekken, servetten of handdoeken voorzien van tekst? Stomerij de Basiliek biedt de mogelijkheid om uw logo of tekst op diverse soorten textiel te borduren. Voor de medewerkers in ons naai atelier is geen ontwerp te moeilijk is.

Kleding en ander textiel stomen

Stomerij de Basiliek verzorgt naast kleding reparatie, stoppage en het borduren van textiel ook een stomerij-service. Onze stomerij-diensten zijn zowel beschikbaar voor bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat uw kleding en ander textiel keurig geperst en gevouwen terug komt. Voor het stomen van dekbedden en tapijten bent u bij ons eveneens op het juiste adres.

Wasserette voor bedrijven en particulieren

Ook voor het wassen van kleding en textiel kunt u langskomen bij Stomerij de Basiliek. Wij zijn in staat om grote hoeveelheden wasgoed op regelmatige basis te reinigen. Wij bieden een snelle service en een brandschoon resultaat. Het is niet voor niets dat veel horecazaken in de omgeving van Oosterhout voor onze dienstverlening kiezen. Voor horeca-ondernemingen reinigen wij onder meer schorten, handdoeken en theedoeken.

Vragen over onze dienstverlening?

Bij vragen over onze kleding reparatie, kleding verstellen en stoppage kunt u altijd contact opnemen met Stomerij de Basiliek. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op telefoonnummer: 0162 426009. Langskomen aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout kan vanzelfsprekend ook. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ook onze andere diensten

Horeca Voor horecazaken in de regio Oosterhout is Stomerij de Basiliek een vertrouwde naam. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen, stomen en herstellen van kleding en ander textiel voor de horeca; waaronder handdoeken en schorten. Stomerij de Basiliek is in staat om op regelmatige basis grote hoeveelheden textiel te wassen of te stomen. Uw stomerij en wasserette in Oosterhout...
Wasserij Voor professioneel kleding reinigen en overige textiel reiniging op maat bent u bij Stomerij de Basiliek in Oosterhout op het juiste adres. In onze wasserij verzorgen wij textiel reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u kiest voor Stomerij de Basiliek, dan kiest u voor een wasserij met meer dan 25 jaar ervaring. Wij garanderen...
Borduur atelier In het borduur atelier van Stomerij de Basiliek in Oosterhout kunt u terecht om bedrijfskleding, handdoeken, servetten en dekbedovertrekken te voorzien van uw logo of tekst. Onze ervaren medewerkers hebben veel ervaring in het aanbrengen van logo’s en tekst op werkkleding en ander textiel; geen ontwerp is voor ons te ingewikkeld. U bent altijd verzekerd...
Stomerij Bij Stomerij de Basiliek in Oosterhout kunt u al 25 jaar terecht om kleding en ander textiel te laten stomen. U bent altijd verzekerd van een uitstekende service voor een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk keurig geperst en gestreken is. In onze stomerij bent u ook op het juiste adres...