UPS Afhaalpunt Oosterhout

UPS Bezorging in Oosterhout

Ook voor UPS bezorging bent u bij Stomerij de Basiliek op het juiste adres. Stomerij de Basiliek in Oosterhout is een officiële UPS Pakketshop. In onze winkel kunt u snel en eenvoudig pakketten verzenden en ophalen. UPS behoort tot de grootste pakketdiensten ter wereld en staat garant voor een betrouwbare verzending voor een scherpe prijs.

Pakketten verzenden en ontvangen

Stomerij de Basiliek is gevestigd aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout: de perfecte lokatie voor uw UPS bezorging. U kunt het verzenden van uw pakketten eenvoudig combineren met het laten stomen van uw pak of andere boodschappen in het centrum van Oosterhout. Ook vanuit Geertruidenberg, Made, Dongen, Hank, Raamsdonk en Raamsdonksveer staat u zo bij ons in de winkel.

Snelle bezorging met UPS

UPS bezorging binnen Nederland wordt binnen één werkdag gerealiseerd. Ook in de rest van Europa bent u verzekerd van een snelle aflevering. Via contractuele overeenkomsten kan UPS uw pakket overal ter wereld bezorgen. U kunt uw pakket eenvoudig volgen met het nummer op het verzendetiket.

UPS Pakketshop én professionele stomerij

Natuurlijk kunt u bij Stomerij de Basiliek, naast UPS bezorging, ook nog steeds terecht voor het reinigen van uw kleding en ander textiel. Voor een nette prijs stomen wij uw pak en daarnaast beschikken wij over een wasserette. Stomerij de Basiliek verzorgt textielreiniging voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in textielreiniging voor horecazaken.

 

Kledingreparatie en borduur atelier

Ook voor kledingreparatie kunt u terecht bij Stomerij de Basiliek. Wij beschikken over een eigen naai atelier om uw kleding te verstellen en te repareren. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kledingreparatie zorgen wij ervoor dat uw kleding er weer als nieuw uitziet. In ons borduur atelier voorzien wij onder meer servetten, handdoeken en bedrijfskling van uw logo en/of tekst.

Alles op één adres

Wanneer u gebruik maakt van UPS bezorging bij Stomerij de Basiliek kunt u tegelijkertijd kleding afgeven om te reinigen of te repareren: wel zo eenvoudig!  Om kleding of ander textiel te laten wassen, stomen of repareren kunt u gewoon bij ons binnenlopen aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout: u hoeft geen afspraak te maken. Bij vragen kunt u ons tijdens openingstijden bellen op telefoonnummer 0162 426009.