Borduur atelier

In het borduur atelier van Stomerij de Basiliek in Oosterhout kunt u terecht om bedrijfskleding, handdoeken, servetten en dekbedovertrekken te voorzien van uw logo of tekst. Onze ervaren medewerkers hebben veel ervaring in het aanbrengen van logo’s en tekst op werkkleding en ander textiel; geen ontwerp is voor ons te ingewikkeld. U bent altijd verzekerd van professioneel resultaat.

Bezoek ons atelier

Het borduur atelier van Stomerij de Basiliek is gevestigd aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout; op loopafstand van het centrum. Wij zijn niet alleen uitstekend bereikbaar vanuit alle delen van Oosterhout; ook vanuit omringende plaatsen als Made, Dongen, Geertruidenberg, Hank, Raamsdonk en Raamsdonksveer zijn wij goed te bereiken; zowel met de fiets als met de auto.

Borduur atelier

Ook voor kledingreparatie

Naast ons borduur atelier beschikken wij ook over een naai atelier waar wij alle voorkomende reparaties aan bedrijfskleding kunnen uitvoeren. Ook het verstellen en stoppage van werkkleding behoort tot de mogelijkheden. Onze reparateurs beschikken over jarenlange ervaring, waardoor u altijd gegarandeerd bent van een uitstekend resultaat.

Onze stomerij en wasserette

Zoals onze naam al doet vermoeden, is het bij Stomerij de Basiliek ook mogelijk om uw kleding en textiel te stomen. Daarnaast beschikken wij over een moderne wasserette. Wij zijn in staat om grote hoeveelheden handdoeken,  servetten, dekbedovertrekken en bedrijfskleding tegelijk te reinigen. U kunt altijd rekenen op onze vriendelijke en doeltreffende service.

Stomerij de Basiliek is vooral gespecialiseerd in stomen en wassen voor horecabedrijven. Voor een bijzonder lage prijs zorgen wij voor een brandschone reiniging van al uw textiel; inclusief handdoeken en schorten. Ook voor het stomen van dekbedden en tapijten bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons borduur atelier, onze bedrijfskleding reparatieservice, onze stomerij of onze wasserette; dan kunt u Stomerij de Basiliek bellen op telefoonnummer 0162 426009. Wij zijn bereikbaar gedurende openingstijden. Binnenlopen in onze winkel aan de Leijsenhoek 31 in Oosterhout is eveneens mogelijk. In beide gevallen staan onze medewerkers u graag te woord. Wij bespreken graag of wij iets voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook onze andere diensten

Horeca Voor horecazaken in de regio Oosterhout is Stomerij de Basiliek een vertrouwde naam. Wij zijn gespecialiseerd in het wassen, stomen en herstellen van kleding en ander textiel voor de horeca; waaronder handdoeken en schorten. Stomerij de Basiliek is in staat om op regelmatige basis grote hoeveelheden textiel te wassen of te stomen. Uw stomerij en wasserette in Oosterhout...
Wasserij Voor professioneel kleding reinigen en overige textiel reiniging op maat bent u bij Stomerij de Basiliek in Oosterhout op het juiste adres. In onze wasserij verzorgen wij textiel reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u kiest voor Stomerij de Basiliek, dan kiest u voor een wasserij met meer dan 25 jaar ervaring. Wij garanderen...
Kleding reparatie Stomerij de Basiliek in Oosterhout beschikt over een professioneel naai atelier waar onze ervaren medewerkers uw kleding kunnen herstellen. Ook kleding verstellen en stoppage van kledingstukken behoort tot de mogelijkheden. Stomerij de Basiliek heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kleding reparatie. U kunt altijd rekenen op een snelle service en...
Stomerij Bij Stomerij de Basiliek in Oosterhout kunt u al 25 jaar terecht om kleding en ander textiel te laten stomen. U bent altijd verzekerd van een uitstekende service voor een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk keurig geperst en gestreken is. In onze stomerij bent u ook op het juiste adres...